Qui sóm.

Ens diem Anna Travera i Tania Barragán i estem fent aquest blog com a treball de recerca de 4 d'ESO, en l'assignatura de "Revista". La finalitat d'aquesta materia es participar en el projecte del diari "El País" i aprendre a redactar, i saber fer unes bones noticies.
En aquest blog tractarem diversos temes que succeeixen en l'actualitat, es a dir petites noticies, tan de societat, com de cultura, política...
Esperem que us agradi

El musical Billy Eliot, basat en la pel.lícula de Stifen Daldry i musica d’Elton John, va arrasar als premis Tony d’aquest any. Aquesta és una gran recompensa, ja que aquest any els musicals de Brodway, inclòs haches estaven , com tothom en crisis. Elton john va agraïr aquest reconeixement desde l’escenari. L’obra tracta sobre el fill petit d’un home miner en huelga, aquest vol que el seu fill aprengui boxeig, però Billy el que realment vol es dedicar-se al ballet, i al final ho aconsegueix treballant al “Lago de los Cisnes”. Aquesta gran obra ha arribat al públic americà, i per primer cop el premi Tony, al millor actor protagonista és va dividir en tres; pels tres actors que interpreten a Billy. Tot i que l’obra no es centra amb el tema des gays, s’hi que en fa referència en algun moment, cosa que no ha agradat gaire als americans més conservadors. Tot i això l’obra ha estat un éxit. Després de billy eliot, l’obra més premiada a estat “Next to Normal”, una obra molt dramàtica, que tracta de l’història d’una mare que pateix transtorn bipolar, i les conseqüències que això comporta en la vida qüotidiana.
This entry was posted on 3:42 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: