Qui sóm.

Ens diem Anna Travera i Tania Barragán i estem fent aquest blog com a treball de recerca de 4 d'ESO, en l'assignatura de "Revista". La finalitat d'aquesta materia es participar en el projecte del diari "El País" i aprendre a redactar, i saber fer unes bones noticies.
En aquest blog tractarem diversos temes que succeeixen en l'actualitat, es a dir petites noticies, tan de societat, com de cultura, política...
Esperem que us agradi
Divendres 10 d’abril va ser detingut pels mossos d’esquadra un home de 63 anys, barceloní i resident al barri del raval, acusat per realitzar operacions destinades a l’estètica sense un títol mèdic ni sanitari.
Practicava les operacions amb material veterinari: mitjançant pistoles veterinàries, sense estar esterilitzades i reutilitzant-les per al següent pacient, a més, la silicona que utilitzava no era apta per a injectar. Rebia els clients al seu propi pis, petit i el qual reunia un estat higiènic pèssim: en ell hi vivien tres gossos un gat i un lloro i no hi havia cap sala que reunís condicions higièniques per realitzar cap mena d’intervenció.
En conclusió, tenies més risc d’agafar una infecció o una malaltia contagiosa en aquell pis que no pas a l’Índia. La policia catalana va informar de que el presumpte detingut Juan P.L. va ingressar en presó provisional, declarat autor de intrusisme professional i violador de la salut pública. Ja feia mesos que els mossos d’esquadra estaven investigant el cas, doncs la direcció general de Recursos Sanitaris de la Conselleria de Salut de la Generalitat va presentat una denuncia dubtant que es poguessin estar fent operacions il·legals d’estètica en un pis. I una clienta va assegurar finalment el que estava passant així dient-li al seu veritable cap mèdic que va se qui ho va transmetre a sanitat.
This entry was posted on 1:36 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: