Qui sóm.

Ens diem Anna Travera i Tania Barragán i estem fent aquest blog com a treball de recerca de 4 d'ESO, en l'assignatura de "Revista". La finalitat d'aquesta materia es participar en el projecte del diari "El País" i aprendre a redactar, i saber fer unes bones noticies.
En aquest blog tractarem diversos temes que succeeixen en l'actualitat, es a dir petites noticies, tan de societat, com de cultura, política...
Esperem que us agradi
La música clássica arriba al Youtube
1:17 | Author: NEWS ESPRIU
A Nova York i Londres, es va anunciar un nou projecte. És una idea que consisteix a crear una ciberorquesta anomenada la Orquesta Sinfónica Youtube. El compositor Tan Dun es el primer compositor que ha escrit una peça de 4 minuts. Aquest projecte ho pot dur a terme qualsevol persona que sigui músic major de 14 anys.
El projecte que és una idea de Google, consistirà en pujar videos al youtube on s’eligirà el guanyador a travès dels vots de la gent , ja que tothom hi podrà tenir accès.
Aquesta iniciativa té l’intenció de fer publicitat a google promocionant les seves comunitats online.


This entry was posted on 1:17 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: