Qui sóm.

Ens diem Anna Travera i Tania Barragán i estem fent aquest blog com a treball de recerca de 4 d'ESO, en l'assignatura de "Revista". La finalitat d'aquesta materia es participar en el projecte del diari "El País" i aprendre a redactar, i saber fer unes bones noticies.
En aquest blog tractarem diversos temes que succeeixen en l'actualitat, es a dir petites noticies, tan de societat, com de cultura, política...
Esperem que us agradi
Fitxatge de Cristiano Ronaldo
2:37 | Author: NEWS ESPRIU
La noticia, l’esperàvem desde fa temps, Cristiano Ronaldo ja és jugador del Reial Madrid. El que és notícia és la milionada que li han pagat, 94 milions d’euros. És el fitxatge més car en l’història del futbol espanyol, i el que més molesta a la gent és que ho hagin fet ara, en un época que tothom està en crisis. Els únics que semblen estar d’acort amb aquest fitxatge són els seguidors del club. Florentino Pérez, que és el nou president del club madridista, també s’ha gastat 65 milions d’euros en Kaká el jugador Brasiler, i assegura que hi haurá més grans incorporacions. La societat en general s’ha exaltat per la notícia, i l’opinió general és que s’están malgastants uns diners que en aquests moments és més important invertir-los en la societat que en un equip de futbol.
This entry was posted on 2:37 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: