Qui sóm.

Ens diem Anna Travera i Tania Barragán i estem fent aquest blog com a treball de recerca de 4 d'ESO, en l'assignatura de "Revista". La finalitat d'aquesta materia es participar en el projecte del diari "El País" i aprendre a redactar, i saber fer unes bones noticies.
En aquest blog tractarem diversos temes que succeeixen en l'actualitat, es a dir petites noticies, tan de societat, com de cultura, política...
Esperem que us agradi
Tira cómica
1:21 | Author: NEWS ESPRIU
|
This entry was posted on 1:21 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comentaris:

On 19 de juny del 2009, a les 16:57 , Miriam's blog ha dit...

Tània, Anna (l'ordre el podeu posar com vulgueu perquè no sabria a qui anomenar primer) Ha estat un plaer treballar amb vosaltres. Heu estat un grup magnífic i, tot i haver de veure'ns les cares 4 hores a la setmana, us puc assegurar que ha estat la classe on més bé m'ho he passat. Espero que allà on aneu, on comenceu la nova etapa, sigui a l'Espriu o a un altre insti, seguiu mantenint aquest esperit alegre i generós; que feu nous amics sense oblidar les antigues amistats; que els nous reptes us suposin una motivació i mai un temor i que tot alló que comenceu ho feu amb il.lusió perquè tot això que us he anomenat us faran triomfar en la vida. Aprofiteu totes les oportunitats que s us presentin perquè teniu molt a oferir.
Us enyoraré molt!!!