Qui sóm.

Ens diem Anna Travera i Tania Barragán i estem fent aquest blog com a treball de recerca de 4 d'ESO, en l'assignatura de "Revista". La finalitat d'aquesta materia es participar en el projecte del diari "El País" i aprendre a redactar, i saber fer unes bones noticies.
En aquest blog tractarem diversos temes que succeeixen en l'actualitat, es a dir petites noticies, tan de societat, com de cultura, política...
Esperem que us agradi
EXISTEIXEN TALLES MES A DALT DE LA 40
1:10 | Author: NEWS ESPRIU
Elena Mirogilo,directora creativa de la empresa Elena Miró, va treure el passat 20 de Setembre una colecció femenina que arribava fins la talla 48. Gairebé 1.000 persones esperaven la desfilada d'Elena Mirò, que obria la passarel.la de Milà. Crystal Renn, va desfilar amb peçes escotades i elaborades de tendència per al percentatge de d'europees i d'americanes que superen la talla 46. Fins ara les talles més grans de la 44 no existien per al mon de la moda, sobre les pasareles desfilaven 32, 34, 36,38 i sorprenentment i rarament superiors a les 38.
This entry was posted on 1:10 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comentaris: